Stave- og kommatjek

Få støvsuget din tekst for stave- og kommafejl = 150 kr. pr. side

Jeg kan hjælpe med at tjekke din tekst. En hurtig korrekturlæsning er ofte en god idé, uanset om du er god til at stave eller ved, at du har en speciel udfordring. Et par ekstra øjne er altid godt. Og når der skal så lidt til, hvorfor så risikere, at nogle dumme stavefejl kommer til at give et forkert indtryk.

Jeg støvsuger din tekst for stave- og kommafejl og du får en mail med rettelserne.

 

Få et bud på forbedringer

Jeg giver dig derudover min vurdering af teksten – både hvis den er god og hvis den trænger til en opstramning. Det er ofte en god idé, hvis sproget er direkte, ukompliceret og imødekommende.

Er der udfordringer med sproget i dine tekster, så får du en overordnet beskrivelse plus en pris på, hvad det koster, hvis jeg skal rette eller skrive teksten helt om. Og så bestemmer du selvfølgelig selv, om det er noget, jeg skal sætte i gang.

Har du brug for hjælp til at få rettelserne gennemført, så kan du give mig adgang til din hjemmeside eller sende mig originaldokumenterne, og så klarer jeg opgaven. Vi aftaler i så fald en pris, inden jeg sætter i gang.

 

Så meget korrektur får du for pengene

Jeg retter stave- og kommafejl, ser efter for mange mellemrum mellem ordene og ensretter stavemåder.

Prisen på 150 kr. ekskl. moms er for sider i worddokumenter eller på en hjemmeside med op til 2.500 tegn, svarende til en normal A4-side med dobbelt linjeafstand. Er siden op til dobbelt så lang, så er prisen 250 kr. pr. side.

Hvis det er andre tekstformater end Word, du giver mig, så er prisen 300 kr. ekskl. moms pr side. Det skyldes, at det så tager noget længere tid at lave rettelser til dig.

Der er op til en uges leveringstid – du kan vælge en hurtigere levering, når du bestiller. Prisen er så 300 kr. ekskl. moms pr. side ved worddokumenter og 650 kr. ved pdf eller andre formater.