Lær at kommunikere mundtligt og skriftligt

Henrik Overgaard Pedersen underviser i trafikinformation for DSB-medarbejdere

Skriv bedre til borgerne

Har du eller dine medarbejdere brug for at lære at informere, så kan jeg levere undervisning specifikt rettet mod jeres behov.

Jeg kan lære jer en masse om imødekommende, kunde- eller medlemsrettet information. Jeg kan hjælpe både høj og lav med at blive bedre til at skrive og tale.

I DSB kaldte de mig for “Mr. Klar Besked”.

 

Få hjælp til jeres behov

Jeg skræddersyr undervisningen specifikt til jeres behov – uanset om det handler om formuleringer i mails eller breve, information på hjemmesider, plakater eller andre former for materiale rettet mod medlemmer, kunder eller kolleger.

Undervisningen kan handle om alt fra stavning og kommaer til opbygning af tekster og sprogbrug, og jeg hjælper også gerne med at udvikle jeres eget koncept, så I bliver ensartede i jeres kommunikation.

Jeg har stor erfaring i både foredrag, hold- og enkeltundervisning. Med mig får I en underviser, der gerne følger op og er med hele vejen.

 

Læs om mine erfaringer.